Події
Витягнули з води 4 сітки: На Запоріжжі рибінспектори попередили збиткі природі на 602 тис. грн.

Витягнули з води 4 сітки: На Запоріжжі рибінспектори попередили збиткі природі на 602 тис. грн.

Вчора, 11 січня, поблизу с. Біленьке (Запорізький район, Запорізька обл.) державні інспектори Запорізького рибоохоронного патруля спільно з працівниками водної поліції вилучили з водойми Каховського водосховища 4 ліскові сітки. З них у воду в живому вигляді випустили 334 екземпляри карася сріблястого, 15 сазанів та 12 краснопірок. У такий спосіб вдалося уникнути збитків рибному господарству на 602,412 тис. грн.

Про це повідомляє Запорізький рибоохоронний патруль.

За фактом вилучення заборонених знарядь лову оформлено акт виявлення і вилучення безхазяйного майна. Сітки відправлені на ізольоване зберігання до рішення міжвідомчої комісії про знищення.

Наразі Запорізький рибоохоронний патруль фіксує значне зниження рівня води, а разом із цим збитки рибному господарству в акваторіях Каховського та Дніпровського водосховищ, які є наслідком військової агресії російської федерації.
Якщо у Вас є інформація щодо загиблих водних біоресурсів, просимо надсилати фото або відео матеріали із зазначенням дати та локації на електронну адресу [email protected], або повідомляти на «гарячу лінію» Запорізького рибоохоронного патруля (067)-622-04-66.

 

Читайте також: Працюють в години пік: Сьогодні, 12 січня, в Дніпрі перевозять пасажирів 17 рейсів трамваїв та тролейбусів;

2023-01-12 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин