Кримінал
Події
Виробляли патрони для продажу: у Запоріжжі заблокували діяльність підпільної зброярні

Виробляли патрони для продажу: у Запоріжжі заблокували діяльність підпільної зброярні

Двоє жителів обласного центру облаштували підпільний цех із виготовлення та перероблення боєприпасів. Свою продукцію ділки планували збувати кримінальним елементам області. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Чоловіки орендували гараж, у якому надбудоване приміщення другого поверху обладнали під зброярню. У підпільному цеху ділки виготовляли та перероблювали боєприпаси. 

Поліцейські провели санкціоновані обшуки на підпільному виробництві, у місцях зберігання обмеженої в обігу продукції та за адресами фігурантів. У результаті заходів вилучили 7405 набоїв різного калібру, понад 11 кг заготовок під набої, обладнання, рушницю, гвинтівки, креслення та чорнові записи.

Наразі одному з фігурантів повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За результатами експертних досліджень буде прийнято рішення про повідомлення підозри другому фігуранту, а також додаткової кваліфікації їхніх дій за ст. 263-1 Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Розбещував 8-річну дівчинку та розповсюджував дитячу порнографію: у Кам’янському затримали місцевого мешканця;

У Кривому Розі під час пожежі загинув чоловік;

Публічно виправдовував збройну агресію рф та називав її «спецоперацією»: підозрюється мешканець м. Дніпро

2024-04-16 18:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин