Кримінал
Вилучили наркосолі на 2,5 млн. грн.: В Запоріжжі поліцейські перекрили міжрегіональний канал надходження наркотика «Альфа-PVP»

Вилучили наркосолі на 2,5 млн. грн.: В Запоріжжі поліцейські перекрили міжрегіональний канал надходження наркотика «Альфа-PVP»

На один із пунктів видачі поштових відправлень в Шевченківському районі Запоріжжя надійшла посилка, в якій знаходились пакунки з забороненою у вільному обігу речовиною «Альфа-PVP» загальною вагою понад 5 кг. Правоохоронці вилучили особливо небезпечну психотропну речовину - за цінами чорного ринку її вартість складає понад 2,5 млн. грн.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Запорізької області.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Запоріжжя перекрито канал надходження до Запоріжжя партії психотропної речовини в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 307 КК України).

Тривають слідчі дії,  вживаються заходи з встановлення осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Відділу поліції № 3 ЗРУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області, заходи з викриття здійснювались за спільної участі співробітників УБН ДБН Нацполіції України та  Кінологічного центру ГУНП в Запорізькій області.

Читайте також: Стало відомо, скільки ракет РФ скерувала на Дніпропетровщину з початку полномасштабного вторгнення;

2022-12-29 16:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин