Кримінал
Події
Викрав з кав'ярні 4 тисячі гривень: у Запоріжжі затримали раніше судимого крадія

Викрав з кав'ярні 4 тисячі гривень: у Запоріжжі затримали раніше судимого крадія

Подія відбулась вчора вранці, 26 липня, у Вознесенівському районі Запоріжжя. Менш ніж за годину правоохоронці розшукали крадія. Раніше судимий 29-річний чоловік викрав із сейфу майже 4 тисячі гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Вчора вранці правоохоронці помітили підозрілого чоловіка в районі вулиці Сталеварів. Побачивши їх, перехожий намагався уникнути зустрічі та під час перевірки документів помітно нервував. У цей момент поліцейським надійшла інформація про крадіжку із торгівельного кіоску неподалік. Перевіривши рюкзак громадянина, поліцейські виявили в ньому інструменти та елементи мідних труб.

Встановлено, що крадіжку з вуличної кав’ярні було скоєно близько 04:30 шляхом віджиму металопластикових дверей. З незачиненого сейфу зловмисник викрав майже 4 тисячі гривень.

Раніше судимого фігуранта затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Читайте також:

Завдав декілька ударів по голові та тілу: у Новомосковському районі поліцейські затримали чоловіка, який до смерті забив знайомого;

Нетверезий, із підробленими документами, їздив нічним містом: патрульні Запоріжжя затримали містянина;

В Україні хочуть заборонити примусову евакуацію автомобілів

2023-07-27 20:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин