Кримінал
Події
Викрав автомобіль та напав на поліцейських: у Запоріжжі затримали пʼяного порушника

Викрав автомобіль та напав на поліцейських: у Запоріжжі затримали пʼяного порушника

54-річний запоріжанин у стані алкогольного сп’яніння скористався послугами таксі та намагався втекти на чужій автівці аби не сплачувати їх. Коли на місце події прибули поліцейські, зловмисник став чинити активний опір та спричинив їм тілесні ушкодження. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Правоохоронці встановили, що 2 жовтня, близько 21:00, чоловік викликав таксі, а під час слідування по маршруту попросив водія зупинитися біля одного з магазинів. Він впродовж 20 хвилин перебував у крамниці, а коли вийшов, то сів у іншу автівку та поїхав.

Таксист наздогнав порушника в районі проспекту Металургів. Там між чоловіками відбувся конфлікт, під час якого зловмисник раптом скочив за кермо таксі й почав їхати. Проїхавши близько 50 метрів, не впорався з керуванням, наїхав на бордюр та зупинився.

Чинити протиправні дії він продовжив і під час спілкування з поліцейськими – поводився зухвало, не реагував на зауваження, а потім ухопив дорожній конус, кинув його в обличчя працівнику карного розшуку та вдарив ногою поліцейську-криміналіста.

Правоохоронці затримали правопорушника на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчим вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Розвозив наркотики по Дніпру вночі: патрульні затримали наркокур’єра на велосипеді;

Продавали неіснуючі будівельні матеріали від імені відомої державної компанії: на Запоріжжі перед судом постануть члени злочинного угруповання;

У Кривому Розі розшукують зниклу безвісті літню жінку

2023-10-04 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин