Війна в Україні
Військовий КАМАЗ переїхав авто з сім’єю та загибла військова з Мелітополя: Ситуація в Запорізькій області на ранок 26 липня

Військовий КАМАЗ переїхав авто з сім’єю та загибла військова з Мелітополя: Ситуація в Запорізькій області на ранок 26 липня

Вчора, 25 липня, на трасі між Мелітополем та Бердянськом російський військовий КАМАЗ переїхав легкову машину, в якій їхала сім’я. Двоє дорослих та дитина загинули на місці. 24липня перестало битися серце мелітопольської захисниці Інни Внукової. Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров, Центр національного супротиву та Запорізька ОВА.

«Сьогодні на трасі між Мелітополем та Бердянськом російський військовий КАМАЗ переїхав легкову машину, в якій їхала сім’я. Двоє дорослих та дитина загинули на місці…

Те, що навіть не можна назвати звірством, адже рашисти точно не люди й гірші за найдикіших тварин. Сподіваюсь застануть пекло при житті від наших військових», - пише Іван Федоров.

Це трагічний випадок підтвердив навіть так званий «голова військово-цивільної адміністрації Запоріжжя» Євген Балицький.

«Сегодня в Мелитопольском районе произошла страшная трагедия.

На 7 километре автомобильной дороги Мелитополь – Бердянск, в дорожно-транспортном происшествии с участием автомобиля «Хендай «Акцент» и автомобиля КАМАЗ, погибла семья из трех человек.

Водитель автомобиля КАМАЗ задержан, по факту дорожно-транспортного происшествия идет проверка», - пише він.

24 липня перестало битися серце військової з Мелітополя Інни Внукової. Молода дівчина вступила до лав ЗСУ ще в 2014 році й мужньо боронила нашу землю від окупантів в зоні АТО. Згодом повернулась до мирного життя в Мелітополі, розвиваючи економіку міста.

«Настоящая патриотка, добрая и храбрая девушка. Именно такой родные и близкие навсегда запомнят мелитопольскую защитницу.

Еще в начале полномасштабного вторжения россии на территорию Украины Инна Внукова вместе со своей матерью эвакуировалась из оккупированного войсками рф Мелитополя. Временное убежище для семьи в Черновицкой области нашла компания Hegelmann Ukraine, в которой работала девушка.

В 2014 году Инна участвовала в антитеррористической операции. Поэтому капитан ВСУ не стала дожидаться повести и буквально в первые дни полномасштабной войны добровольно отправилась защищать Украину от российских захватчиков.

В результате вражеского обстрела наших войск Инна Внукова получила ранения. К сожалению, вчера, 24 июля, сердце военнослужащей из Мелитополя остановилось.

Редакция РИА-Мелитополь выражает искренние соболезнования родным и близким погибшей. Герои не умирают!», - пише «РИА-Мелитополь».

Як повідомляє Центр національного супротиву, в тимчасово окупованих Мелітополі та Бердянську почався пошук колаборантів, які будуть створювати масовку в акціях підтримки референдуму.

«Наразі в Мелітополь вже приїхали російські піарники та політтехнологи, які базуються в захопленому окупантами приміщенні магазину «Фокстрот». Їх завданням є підготовка до «виборів» та «референдуму». Першим результатом є створення т.зв. громадського руху «Ми вмєстє з росією», який буде використовуватись для масовки за гроші в акціях нібито підтримки «референдуму» місцевими.

В основному така картинка має працювати для громадян рф, аби зменшити градус незадоволення війною серед місцевого населення. Відповідний центр набору колаборантів вже працює в Бердянську. Найняттям масовки займаються російські «волонтери», які також будуть й доповнювати масовку. За участь в акціях треба лишити паспортні дані й отримати гроші та «гуманітарку», яка має допомогти пережити продовольчу кризу, яку самі росіяни й створили», - пише Центр.

Як повідомляє Запорізька ОВА, на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

Протягом минулої доби ворог 63 рази обстріляв позиції українських захисників з танків, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення. За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районах Юльївки, Юрківки, Кам'янського, Новокарлівки, Оріхіва. Надійшло 10 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів.

Протягом минулої доби вдалося евакуювати 1942 людини, з них 512 – діти.

Читайте також: В Запоріжжі тимчасово змінить маршрут трамвай №10;

«Укрзалізниця» призначила евакуаційний потяг через Дніпро та вагони для мешканців Нікополя на 26 липня;

Зеленодольска громада знову у вогні: армія РФ вдарила по Великій Костромці;

Січеславські десантники «приземлили» Ка-52 «Алігатор»: що це за «пташка».

2022-07-26 12:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин