Війна в Україні
Військові РФ обстріляли колону цивільних авто, які виїзжали до Запоріжжя

Військові РФ обстріляли колону цивільних авто, які виїзжали до Запоріжжя

Вчора, 22 листопада, на «Дорозі життя» у с. Кам’янське (Запорізька обл.) російскі військові відкрили вогонь по колоні цивільних автомобілів, які рятувальники відбуксовували з ґрунтової дороги аби вони продовжували рух в Запоріжжя. Люди, рятуючись від війни, прямували до обласного центру, а через негоду опинилися заручниками на розмитій дорозі.

Про це повідомляє ДСНС в Запорізькій області.

«Вкотре російська армія підтвердила і вкорінила у свідомості українців вже неспростовний аргумент про те, що вони не мають нічого святого», - пишуть рятувальники.

Рятувальники, розуміючи усю небезпеку як для особового складу, так і для цивільних громадян, не гаючи ані хвилини, організували евакуацію пасажирів та водіїв у найближчі укриття, тим самим врятувавши людей від наслідків обстрілів, які не припинялися.

Супроводом людей до сховищ займався начальник караулу 24-ДПРЧ Сергій Колоней. Поки Сергій рятував пасажирів, його колеги водій 5-ДПРП Артем В’язовий і командир відділення 6-ДПРП Роман Понамарьов продовжували під обстрілами буксувати авто.

Рятувальна операція тривала 3 години. На щастя, жодна людина не постраждала і після закінчення обстрілів усі автівки продовжили рух до пункту призначення. Найменшому українцю, якого врятували співробітники ДСНС, лише 2 місяці.

Всього силами підрозділу ДСНС вдалося відбуксувати 14 автотранспортних засоби, врятувавши 49 громадян, з яких 11 неповнолітніх дітей.

Читайте також: Наркотики та 1.39 проміле алкоголю: В Дніпрі опівночі водій «Skoda Fabia» в’їхав у бордюр;

2022-11-23 11:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин