Війна в Україні
Події
Вийшов оголений до храму: у Запоріжжі суд присудив чоловіку 85 гривень штрафу

Вийшов оголений до храму: у Запоріжжі суд присудив чоловіку 85 гривень штрафу

Жовтневий районний суд Запоріжжя розглянув адміністративне провадження за дрібне хуліганство по відношенню до місцевого мешканця, який вийшов оголений з плакатом «Убивать грех» до одного з храмів міста.

Про це повідомляється в реєстрі судових рішень Жовтневого районного суда м.Запоріжжя.

Вранці 16 квітня місцевий мешканець на території Свято-Покровського собору УПЦ МП, під час релігійних заходів та великого скупчення людей прийшов на територію храму оголений та голосно кричав. Хтось з прихожан поскаржився в поліцію на порушення громадського порядку. Коли правоохоронці приїхали, то вони справді побачили оголеного чоловіка з плакатом «Убивать грех», який почав їм розказувати про необхідність каяття. Вони його уважно вислухали та склали адміністративний протокол, який пізніше передали до суду.

Сам чоловік в суді пояснив, що він дуже болісно сприймає війну і дуже занепокоєний тим, що зараз життя багатьох людей у небезпеці. Своїм виступом біля храму він хотів звернути увагу на те, що люди повинні повернутися до Бога і припинити кровопролиття. Також зазначив, що якщо своїм оголенням вчинив правопорушення, готовий понести за це покарання.

Сусідки чоловіка надали письмові пояснення, і запевнили, що порушник – порядна та спокійна людина.

Суд розглянув всі обставиги справи та вирішив, що чоловік порушив норми громадського порядку, чим вчинив хуліганські дії. За це йому виписали штраф в 85 гривень.

Читайте також:

У Нікополі під час війни підняли вартість розміщення рекламних конструкцій на 57,7%;

В Україні змінилися правила перевірки водіїв на стан сп’яніння;

Суд задовольнив позов прокуратури: у Запоріжжі ще одне сховище буде приведено в належний стан

2023-07-15 19:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин