Кримінал
Виготовляв психотропи: В Запоріжжі поліцейські викрили мінілабораторію з виготовлення наркотиків

Виготовляв психотропи: В Запоріжжі поліцейські викрили мінілабораторію з виготовлення наркотиків

В оселі мешканця Комунарського району Запоріжжя правоохоронці виявили та вилучили лабораторне обладнання і прекурсори для виготовлення наркотиків. За результатами експертних досліджень діям фігуранта буде надано остаточну правову кваліфікацію.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Злочинну діяльність чоловіка викрили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН НПУ разом зі слідчими Запорізького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури.

7 лютого в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, поліцейські провели санкціонований обшук за місцем мешкання 42-річного запоріжанина.

В результаті заходів правоохоронці виявили та вилучили понад 2 л рідини з ознаками кристалізації (попередньо – психотропна речовина «метамфетамін»), прекурсори та лабораторне обладнання для виготовлення психотропів.

Речові докази направлені до Запорізького НДЕКЦ для проведення експертних досліджень, за результатами яких діям фігуранта буде надано остаточну правову кваліфікацію.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Дніпровської окружними прокуратури. Наразі встановлюються джерела надходження прекурсорів та коло осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків на території Запоріжжя та області.

Читайте також: Держпродспоживслужба попереджає: В Дніпро завезли небезпечний бразильський горіх;

2023-02-08 20:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин