Кримінал
Відбував покарання в Україні: Запорізькі поліцейські примусово повернули до країни походження громадянина РФ

Відбував покарання в Україні: Запорізькі поліцейські примусово повернули до країни походження громадянина РФ

Після відбування покарання за скоєння злочину 28-річний чоловік мав повернутись до рідної держави. Проте він вирішив залишитись на території України в нелегальному статусі і з листопада 2022 року переховувався від органів правопорядку в Запоріжжі. Міграційні поліцейські викрили правопорушника та примусово повернули його додому.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Під час проведення заходів, спрямованих на виявлення нелегалів та осіб без громадянства, працівники Управління міграційної поліції ГУНП в Запорізькій області викрили громадянина Росії, який перебував на території нашої держави у нелегальному статусі.

Поліцейські встановили, що росіянин був притягнутий до кримінальної відповідальності за вчинення злочину у сфері незаконного обігу наркотиків. У листопаді 2022 року після відбуття умовного терміну покарання, він повинен був повернутись на батьківщину. Проте нелегал проігнорував чинне міграційне законодавство України та залишився у Запоріжжі.

Працівники УДМС у Запорізькій області притягнули ухилянта до адміністративної відповідальності за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП, наклали штраф 1700 грн. та вирішили примусово повернути його до країни походження.

21 лютого працівники Управління міграційної поліції разом з інспекторами УДМС в Запорізькій області переправили іноземного громадянина через прикордонний пункт пропуску.

Читайте також: Безгольова нічия: СК «Дніпро-1» завершив виступ в дебютному єврокубковому сезоні;

Захищаючи Україну, загинув 31-річний боєць з Покрову;

2023-02-24 16:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин