Події
Кримінал
Від шести до десяти років: ​поліцейські затримали 24-річного чоловіка, який розповсюджував наркотики у Запоріжжі

Від шести до десяти років: ​поліцейські затримали 24-річного чоловіка, який розповсюджував наркотики у Запоріжжі

Під час поверхневої перевірки у 24-річного наркозбувача працівники поліції виявили 73 згортки із забороненими речовинами. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

21 липня, в ході патрулювання території Комунарського району, поліцейські помітили підозрілого чоловіка 1998 року народження, який оглядав місцевість лісосмуги. 

Під час поверхневої перевірки в сумці молодика були виявлені згортки з наркотичною речовиною. На місце події була викликана слідчо-оперативна група. 

Загалом співробітники поліції вилучили 73 згортки, обгорнуті різнокольоровими ізоляційними стрічками.Попередньо – з наркотичною речовиною «канабіс» та психотропним засобом «метамфетамін». 

Усю вилучену продукцію направлено на дослідження. 

Наразі фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також:

В Польше подтвердили передачу Украине партии танков PT-91 Twardy;

Войска РФ всю ночь атаковали Днепропетровщину: ситуация в области на 25 июля;

Грозы, шквалы и град: в Днепропетровской области объявлено штормовое предупреждение;

2022-07-25 15:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин