Події
Кримінал
Вдарив жінку, вихопив сумку та втік: в Запоріжжі грабіжник на вулиці напав на переселенку

Вдарив жінку, вихопив сумку та втік: в Запоріжжі грабіжник на вулиці напав на переселенку

19 серпня, близько 15:30 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про пограбування жінки на одній із вулиць Шевченківського району Запоріжжя. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група для встановлення обставин злочину.

42-річна потерпіла, переселенка з міста Гуляйполе Пологівського району, повідомила, що після робочої зміни вийшла на вулицю. Зненацька на неї напав чоловік, вдарив по голові, вихопив сумку, в якій були особисті речі та гроші, та втік у невідомому напрямку.

Поліцейські обстежили всю прилеглу територію та за наданими прикметами впродовж години знайшли втікача. Лиходій переховувався в парку відпочинку неподалік від місця скоєння злочину.

На теперішній час слідчим, за погодженням з Шевченківською окружною прокуратурою, затриманому жителю Запоріжжя 1973 року народження повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання пів вартою.

За скоєне підозрюваному загрожує провести за гратами від семи до десяти років.  Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Через будівництво шляхопроводу у Дніпрі планують перекрити рух транспорту;

Спортсменка з Дніпра взяла «бронзу» на чемпіонаті Європи з легкої атлетики;

Фотографував напрями спрацювань ППО: В Дніпрі поліцейські затримали чоловіка під час повітряної тривоги.

2022-08-21 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин