Події
В Запорожской области 21-летний нацгвардеец избил подростка с инвалидностью (Видео)

В Запорожской области 21-летний нацгвардеец избил подростка с инвалидностью (Видео)

В Мелитополе 21-летний парень со своим другом издеваются над подростком с инвалидностью. В сети появилось видео, на котором военнослужащий «на камеру» избивает подростка. Стоит также отметить, что все происходящее снимают другие участники этого «побоища» и никто не заступился за пострадавшего.


О произошедшем рассказал в соцсетях председатель Мелитопольского Союза ветеранов АТО Владимир Минко.

«Як то кажуть «в сім'ї не без виродка». Коли молода людина садист по життю, а потім ще й отримує владні повноваження та спецзасоби, його жага знущатись над іншими тільки збільшується. На відео в синій майці 20-річний Олександр Джемільов, який зі своїм наркозалежним друзякою Сергієм Міщенко лупцюють та знущаються над неповнолітнім хлопцем з інвалідністю. Такі знущання відбуваються останні три роки. Зараз Джемільову 21 рік, та нещодавно він, мабуть випадково, потрапив на службу до Мелітопольської нацгвардії, тобто він вже поважний співробітник МВС. Навіть в зону ООС на третю лінію встиг мотнутися і зараз дуже сподівається на отримання УБД, бо з його слів «смерть бачив...». Але «спостерігання смерті» тільки додало садисту бажання продовжувати приниження слабших за себе, тільки тепер він це робить в формі.  Сподіваюся, що Національна гвардія України виправить цю помилку у своїх рядах, доки помилка не виросла та не почала допитувати громадян «з пристрастю».  Впевнений, що Національна поліція України належним чином притягне садистів до кримінальної відповідальності. Тим паче, що заява написана рік тому і тільки доказів та свідків не вистачало. Тепер вистачить.  п.с. Джемільов, багато хто з УБД міста хоче послухати де ти ту тітку з косою бачив, а Міщенку і так торба з його багажем попередніх справ. п.с.2. Шкода батьків, чиї діти в тому брали участь», - написал в соцсетях Минко.

 


В доказательство своих слов, Владимир опубликовал видео, на котором проходит акт избиения подростка.

Читайте на сайте сегодня: Суд арестовал на 30 суток без права внесения залога двух стрелков, ранивших людей в Запорожье;

В Желтых Водах открыли памятник погибшим в АТО воинам;

Пока запорожцы обновляют автопарк и собирают трамваи, днепровские власти закупают «старье».

2021-08-31 18:46:00
true
Відео Дня








Архів Новин