Події
В Запорізькій області рибпатруль випустив з раколовок у Каховське водосховище 1800 раків

В Запорізькій області рибпатруль випустив з раколовок у Каховське водосховище 1800 раків

Вчора, 25 жовтня, державні інспектори Запорізького рибоохоронного патруля в результаті меліоративного тралення з водойми Каховського водосховища вилучили 57 раколовок. З них повернули у воду 1800 раків. Цим попередили нанесення збитків рибному господарству на 5,76 млн. грн.

Про це повідомляє Запорізький рибоохоронний патруль.

За фактом вилучення знарядь лову оформили акт виявлення і вилучення безхазяйного майна. Раколовки відправлені на зберігання до рішення міжвідомчої комісії про знищення.

Відповідно до Порядку обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.98 №1340 конфісковане майно зберігається органами (суб’єктами господарювання), що здійснили вилучення або зберігають його у власних (орендованих) спеціально обладнаних приміщеннях (на майданчиках) або передається ними для зберігання іншим організаціям за договорами.

 

Читайте також: Оріхів зруйнований на 70%: Вночі армія РФ обстріляла Оріхів та Преображенку на Запоріжжі запалювальними боєприпасами;

Пожежа на АЗС внаслідок ракетного обстрілу: Рятувальники Дніпра розповіли про загиблих та поранених;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 26 жовтня;

У Дніпрі на ходу загорівся пасажирський автобус: подробиці.

2022-10-26 15:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин