Події
Кримінал
В Запоріжжі у затриманого наркодилера поліцейські вилучили наркотики та психотропи на 1,5 млн гривень

В Запоріжжі у затриманого наркодилера поліцейські вилучили наркотики та психотропи на 1,5 млн гривень

33-річний чоловік замовляв «товар» на одному з телеграм-каналів та отримував через поштові відділення. Фасував його у власному гаражі і збував наркозалежним. Йому загрожує до 12-ти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН Національної поліції України отримали інформацію про те, що 33-річний місцевий мешканець займається незаконним збутом наркотиків.

Правоохоронці затримали наркодилера на одній із вулиць Запоріжжя. При поверхневому огляді у чоловіка виявили понад кілограм амфетаміну.

Встановлено, що фігурант співпрацює з телеграм-каналом із продажу наркотичних засобів і психотропних речовин. Замовлення він отримував великими партіями поштою, а потім збував по всій території України.

Цього ж дня під час проведення невідкладного обшуку в гаражі фігуранта вилучили близько 300 грамів психотропної речовини «Альфа-PVP», 200 грамів амфетаміну, близько 300 грамів канабісу елітних сортів, «шишки» та роздруковані ТТН із даними отримувачів.

Усе вилучене направлено до експертної установи для проведення відповідних досліджень. Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного ринку» становить близько півтора мільйона гривень.

Фігуранта затримали на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід - арешт на 60 діб з правом внесення застави в сумі 536 тисяч гривень. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також:

У Кривому Розі у покинутій будівлі знайшли людські рештки;

Оформив 2 млн. грн. кредитів на зниклих безвісти військовослужбовців: Поліцейські викрили мешканця Кривого Рогу;

Чергова ніч під обстрілами: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 3 березня

2023-03-04 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин