Події
В Запоріжжі поліція розшукує свідків ДТП з велосипедистами – чоловіком та 13-річним підлітком

В Запоріжжі поліція розшукує свідків ДТП з велосипедистами – чоловіком та 13-річним підлітком

В понеділок, 19 вересня, близько 16:20 у відділ поліції №3 Запорізького районного управління повідомили про ДТП з постраждалими. 29-річний водій автомобіля «Форд», рухаючись по проїзній частині вул. Сікорського, на перехресті наїхав на велосипедиста. Той їхав йому назустріч та раптом вирішив перетнути дорогу перед автівкою. Намагаючись уникнути надсильного дотичного зіткнення, керманич спрямував легковик на узбіччя, де наїхав на іншого велосипедиста, який рухався попереду.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Тепер поліція встановлює обставини ДТП з потерпілими.

Внаслідок аварії обох велосипедистів госпіталізували. 13-річний хлопчик та 42-річний чоловік отримали травми середнього ступеня тяжкості.

За цим фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном (098) 985-65-92 або 102.

Читайте також: У п'ятьох на одного: у Дніпрі, погрожуючи ножем, пограбували чоловіка;

2022-09-21 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин