Події
В Запоріжжі патрульні допомогли чоловікові, ногу якого придавила металева конструкція

В Запоріжжі патрульні допомогли чоловікові, ногу якого придавила металева конструкція

Вчора, 27 лютого, опівночі до поліції зателефонував небайдужий громадянин та повідомив, що чує, як на вулиці хтось кричить та прохає про допомогу. З’ясувалось, що в ангарі одного з підприємств ногу 71-річного чоловіка придавило важкою металевою конструкцією завдовжки близько 15 метрів.

Про це повідомляє патрульна поліція Запорізької області.

Відео, де патрульні рятують чоловіка із металевої пастки та надають домедичну допомогу, можна подивитись тут.

Негайно прибувши на місце виклику, два екіпажі патрульних почали обстежувати територію та, щойно почувши крики, побігли в напрямку ангара одного з підприємств, звідки лунав голос. В приміщенні інспектори виявили 71-річного чоловіка, якому придавило ногу 15-метровою важкою металевою конструкцією. Чоловік не міг самостійно вирватися з такої пастки та майже 2 години перебував у такому стані.

Патрульні кинулися на допомогу. Спільними зусиллями, підв’язавши конструкцію, підняли її краном, що допомогло витягнути ногу. Надалі поліцейські до приїзду лікарів надали домедичну допомогу громадянину. Чоловіка ушпиталили.

«Бажаємо громадянину якнайшвидшого одужання. Дякуємо патрульним Володимиру Шеку, Руслану Токареву, Вірі Куриленко, Сергію Баранову, Софії Сухоруковій за професійні та злагоджені дії, а заявникові — за небайдужість. Вона здатна рятувати життя.

Ми поряд та завжди готові прийти на допомогу», - пишуть патрульні.

Читайте також: Область, яка дала державі двох президентів: Дніпропетровщині — 91 рік;

У голову та живіт: у Кривому Розі чоловік пошматував іншого шилом;

2023-02-28 12:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин