Економіка
«Укрпошта» перестала працювати та виплачувати пенсії на непідконтрольних Україні територіях

«Укрпошта» перестала працювати та виплачувати пенсії на непідконтрольних Україні територіях

Від сьогодні, 2 серпня, «Укрпочшта» працює лише на території, підконтрольній Україні. Компанія більше не виплачуватиме пенсії, не прийматиме платежі та не доставлятиме продукти на частині територій Запорізької та Херсонської областей, непідконтрольних Україні, через загрозу життю працівників та загрозу пограбування.

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смелянський.

«Робити це далі більше немає можливості. Натомість маємо значну загрозу життю працівників та загрозу пограбування з боку «сбора блатных и шайки нищих» бійців російської армії, підкріпленої «кращими» бійцями так званих лнр/днр. Вони не дають нам доставляти пенсії, бо їм треба зібрати номери паспортів від пенсіонерів для «референдумів» в обмін на пенсії в «дерев’яній валюті» звичним для них шантажем. По-іншому вони не вміють», - пише він.

Керівник компанії подякував працівникам «Укрпошти».

«Дякую всій команді, яка робила все можливе і неможливе, ми, як завжди, виконали всі зобов’язання перед працівниками. Чи є зрадники? Безумовно. Але хочу сказати й тим, хто до кінця чесно виконував свою роботу, і тим, хто перейшов (або думає перейти) на бік зла, словами Термінатора: we’ll be back!

Ми повернемось, я точно це знаю. Як ми повернулись на Київщину, Чернігівщину та Сумщину. І не просто повернемось, а з новими відділеннями, як це сьогодні сталося в Тростянці, який зазнав значних пошкоджень від «осободителей». Тепер нове, красиве відділення відкрите в самому центрі Тростянця. І воно не останнє.

Я обіцяв команді приїхати на відкриття наступного й обов'язково це зроблю.

Зроблю це і в Херсоні, і на Луганщині, і в Запорізькій області й, звісно, на Донеччині, Харківщині, а згодом й в Криму. Бо, як директор Кримської, Луганської та Херсонської дирекцій (відсьогодні), відповідаю за розвиток мережі відділень. А після «міцних керівників», яких росія присилає з Хабаровська та інших «вбитих» регіонів, роботи, як я бачу, буде багато», - написав Ігор Смелянський.

Читайте також: Напередодні візиту очільниці Конгресу США Китай публікує відео, яке демонструє «силу» китайської армії;

У Кам'янському чоловіку вистрілили в око: постраждалого доставили до Дніпра;

Молодик вбив мешканку Запоріжжя і втік в іншу область;

В Україні зросла кількість справ про вживання наркотиків.

2022-08-02 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин