Події
Війна в Україні
Удар 6-ма ракетами по Запоріжжю: рятувальну операцію завершено

Удар 6-ма ракетами по Запоріжжю: рятувальну операцію завершено

У Запоріжжі рятувальники завершили роботи на місці влучання російських ракет. Було ліквідовано пожежу на даху СТО на площі 20 кв.м. Постраждало 2 людини. За іншою адресою відбулися руйнування зовнішніх стін під’їздів, квартир та балконів. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області.

«Рятувальники ліквідували загоряння загальною площею 250 кв.м, врятувавши 6 осіб; вивели з осередку небезпеки 2 собак. 
Внаслідок ворожого удару постраждало 30 мешканці будинків, з яких 3 дітей. Стан дітей наразі задовільний, загрози життю немає. 1 людина померла в лікарні від травм несумісних з життям», - йдеться у повідомленні.

Від ГУ ДСНС залучалося 14 одиниць техніки, 66 рятувальників, від ГУ НП 10 одиниць техніки, 50 співробітників;  ШМД - 7 бригад, 21 працівник;  комунальна воєнізована аварійно-рятувальна служба - 2 одиниці техніки; 11 рятувальників. Всього від комунальних служб залучено 31 одиниця техніки, 103 співробітника. ГО Вогник - 12 волонтерів, 2 одиниці техніки; Загін Швидкого реагування ТЧХУ -  4 одиниці техніки, 14 співробітників;  Запоріжгаз - 3 одиниці техніки, 7 співробітників.

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). По місту випустили 6 ракет, тип яких встановлюється. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Облаштувалися на свинофермі: затримані виробники наркотиків з доходом 9 млн грн щомісяця;

Схопив і повіз у невідомому напрямку: у Запоріжжі поліція повернула жінці викрадену вівчарку;

У Дніпрі поблизу залізничного вокзалу працював підпільний ігровий зал;

2023-03-23 09:40:00
true
Відео Дня








Архів Новин