Кримінал
Події
У жителя Запорізького району вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси: деталі

У жителя Запорізького району вилучили вогнепальну зброю та боєприпаси: деталі

У селі Зарічне між двома чоловіками трапився конфлікт із застосуванням зброї. Під час встановлення обставин в одного з учасників події вдома виявили автомат Калашникова, п’ять магазинів, майже 1800 набоїв до нього та дві гранати. За скоєний злочин йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

19 квітня до поліції зателефонував 40-річний житель села Зарічне та повідомив про те, що його 43-річний односелець погрожував йому розправою та стріляв із автомата. 

Заявник прийшов до двору знайомого, а той зустрів його зі зброєю в руках і став проганяти. При цьому погрожував розправою та здійснив постріл у ґанок будинку. Цього ж дня у помешканні фігуранта правоохоронці провели огляд та виявили автомат Калашникова, шість магазинів і близько 1800 патронів до нього, а також дві гранати іноземного виробництва. 

Чоловіка затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На цей час йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Читайте також:

Розбещував малолітню падчерку: мешканцю Павлограда повідомлено про підозру;

Жахливе ДТП у Запоріжжі: загинуло двоє людей, ще двоє постраждали;

У Дніпрі надзвичайники врятували песика, що впав у комунікаційний колодязь

2024-04-22 21:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин