Кримінал
Події
У Запорізькому районі припинили незаконну діяльність грального закладу: деталі

У Запорізькому районі припинили незаконну діяльність грального закладу: деталі

В умовах конспірації зал для азартних ігор функціонував у Вільнянську. Правоохоронці провели обшук та вилучили комп'ютерну техніку зі спеціальним програмним забезпеченням, ігрові автомати, а також інші речові докази протиправної діяльності. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Сьогодні, 11 жовтня, правоохоронці провели санкціонований обшук у вказаному приміщенні. На момент візиту у ньому перебували адміністраторка та двоє гравців.

У залі зафіксовано наявність увімкненої комп’ютерної техніки, підключеної до Інтернет-мережі яка використовувалась для надання незаконних послуг. У результаті обшуку вилучено три гральні автомати, вісім системних блоків, сім моніторів, два мобільні телефони, відеореєстратор, чорнові записи та майже дев’ять тисяч гривень, отримані у результаті незаконної діяльності. 

Відносно громадян, які грали в азартні ігри, поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 181 (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Наразі правоохоронці встановлюють організаторів незаконного бізнесу та осіб, причетних до незаконного збагачення.

Читайте також:

Взяли участь у викраденні майже 4 млн матеріальної допомоги з депозиту вдови військового ЗСУ: на Запоріжжі підозрюються троє громадян;

У Криворізькому районі знайшли касетний боєприпас біля водосховища;

Вбив та заволодів майном 85-річного дідуся: поліція Першотравенська затримала підозрюваного

2023-10-11 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин