Життя
У Запорізькій області провели кампанію проти трудового рабства

У Запорізькій області провели кампанію проти трудового рабства

Для допомоги громадянам швидше адаптуватися до спокійного ритму життя, на перевірочних і фільтраційних пунктах Запорізької області працюють поліцейські. Вони надають переселенцям як моральну підтримку, так і юридичні консультації, у тому числі - у сфері протидії торгівлі людьми. Про це повідомляє zp.npu.gov.ua.

Працівники міграційної поліції спільно з представниками Управління Державної праці в Запорізькій області провели профілактично-інформаційний захід для громадян, які тільки-но прибули до Запоріжжя з окупованої території. Вимушеним переселенцям роз’яснили як шукати роботу правильно, щоб не стати жертвами трудової експлуатації та рабства.

«Серед населення розповсюдили інформаційні буклети з контактами гарячих ліній із протидії торгівлі людьми. Постраждати від експлуатації може будь-хто. Однак сьогодні, враховуючи умови воєнних дій у країні, до найбільш вразливої категорії належать громадяни, які тікають від жахіть війни. Користуючись безпорадним становищем переселенців, торгівці можуть заманити їх у небезпечну ситуацію на кшталт трудового рабства. Тож, якщо вам або вашим знайомим загрожує небезпека, звертайтесь до поліції за телефоном 102 або на державну гарячу лінію з питань протидії торгівлі людьми за номером 15-47», - коментують поліціянти. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Водія доставлено до наркологічного диспансеру: ДТП з потерпілими у Дніпрі;

Легкоатлетка Ярослава Магучіх з Дніпра стала моделлю на New York Fashion Week;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 16 вересня;

2022-09-16 18:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин