Події
У Запорізькій області на воді загинула 11-річна дівчинка

У Запорізькій області на воді загинула 11-річна дівчинка

Сьогодні вдень, 27 липня, близько 13:20, до Служби порятунку «101» надійшла інформація  про те, що у річці Дніпро поблизу одного із сіл Запорізького району зникла дитина.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

В ході попереднього розслідування, з’ясувалося, що 11-річна дівчинка в одязі пішла купатися разом з друзями без нагляду дорослих. Через сильну течію дитину стало зносити, а згодом вона зникла з поля зору. 

Водолази обстежили 1000 кв.м акваторії річки та виявили тіло дитини на дні, доставили його на берег та передали поліції для проведення судмедекспертизи.

«Відповідно до позачергового засідання регіональної комісії  ТЕБ та НС Запорізької області від 06 квітня 2023 року, прийнято рішення про заборону відвідування населенням місць масового відпочинку на водних об'єктах. Тому, усі місця для купання, навіть ті, що до 2022 року були офіційно дозволеними, зараз, в умовах війни, відвідувати заборонено», – нагадують рятувальники. 

Читайте також:

Завдав декілька ударів по голові та тілу: у Новомосковському районі поліцейські затримали чоловіка, який до смерті забив знайомого;

Нетверезий, із підробленими документами, їздив нічним містом: патрульні Запоріжжя затримали містянина;

В Україні хочуть заборонити примусову евакуацію автомобілів

2023-07-27 18:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин