Події
Кримінал
У Запоріжжі затримано розповсюджувача важких наркотиків

У Запоріжжі затримано розповсюджувача важких наркотиків

Співробітники поліції відділу № 5 Запорізького районного управління під час відпрацювання території Хортицького району міста біля одного з будинків помітили чоловіка, який поводився підозріло, постійно озирався, а при наближенні почав нервувати. Охоронці порядку вирішили перевірити громадянина на наявність заборонених предметів та речовин. У нього знайшли шість зіп-пакетів із кристалічною речовиною, а також мобільний телефон із фотографіями та адресами вже зроблених «закладок». Про це повідомили у ГУНП у Запорізькій області.

Фігурант на момент викриття встиг розповсюдити 38 зіп-пакетів у різних місцях району.Вилучені наркотики загальною кількістю 44 «чеки» направлено на дослідження. За результатами експертизи в згортках знаходилася психотропна речовина PVP «сіль».

«На цей час слідчим, за процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури, чоловіку повідомлено про підозру у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначають правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Кам'янському на проспекті Аношкіна збили 37-річну жінку;

Двоє мешканців Дніпропетровщини незаконно зберігали боєприпаси;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 5 жовтня;

2022-10-05 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин