Події
У Запоріжжі за минулу добу в ДТП травмовано двоє дітей: подробиці

У Запоріжжі за минулу добу в ДТП травмовано двоє дітей: подробиці

Дорожньо-транспортні пригоди стались у Заводському та Комунарському районах міста. В результаті аварій травмувались двоє хлопців 11 та 17 років. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Вчора вдень, 29 серпня, близько 12:00 водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», рухаючись по вулиці Алмазній, на перехресті з Тенісною вулицею допустив зіткнення з малолітнім велосипедистом, який виїхав на зазначене перехрестя.

За результатами медичного огляду, 35-річний керманич авто був тверезий. Обидва транспортних засоби вилучено та поміщено на територію спецмайданчика.

Ще одна ДТП сталась близько 19:30 у Комунарському районі за участі 33-річного водія ЗАЗ та 17-річного хлопця, який по нерегульованому пішохідному переходу перетинав проїжджу частину.

Водій своєчасно не знизив швидкість руху, не переконався у відсутності людей на пішохідному переході та наїхав на підлітка. 

У результаті зіткнень малолітній велосипедист та неповнолітній пішохід отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до міської лікарні.

За обома фактами правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, відкриті кримінальні провадження. Досудові розслідування тривають.

Читайте також:

Обікрав матір майже на 300 тисяч гривень: у Кривому Розі поліцейські вручили підозру чоловікові;

В Україні держслужбовців та депутатів можуть мобілізувати на фронт;

Заволоділи 800 тис. доларів США: у Дніпрі викрито власника пунктів обміну валют та двох спільників

2023-08-30 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин