Події
Кримінал
У Запоріжжі водій автівки мало не вбив перехожого, який висловив обурення щодо його поведінки

У Запоріжжі водій автівки мало не вбив перехожого, який висловив обурення щодо його поведінки

Інцидент стався у Шевченківському районі обласного центру. Біля проїжджої частини пішохід висловив обурення поведінкою водія, за що отримав чисельні удари по голові. Зловмисник залишив потерпілого у непритомному стані на землі та поїхав з місця події.

У ніч з 9 на 10 квітня до поліції надійшло повідомлення від працівників однієї із міських лікарень про госпіталізацію 50-річного чоловіка із тяжкими тілесними ушкодженнями. Правоохоронці провели низку заходів та встановили свідків та обставини злочину.

9 квітня, близько 20:50, по одній із вулиць Шевченківського району на великій швидкості рухався автомобіль. Перехожий обурився на недотримання ПДР та махнув руками. Транспортний засіб різко зупинився, з нього вийшли водій і пасажир. Між чоловіками розпочався словесний конфлікт, у результаті якого водій наніс опоненту декілька ударів по голові. Потерпілий впав на землю без свідомості та почав стікати кров’ю, а чоловіки поїхали з місця події. 

На ранок 10 квітня оперативники встановили транспортний засіб, на якому пересувався зловмисник, а згодом і його особу. Ним виявився 40-річний неодноразово судимий місцевий житель, який до того ж наразі перебуває під слідством за вчинення інших злочинів.

Поліцейські затримали його на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також:

На Слобожанському проспекті контактна мережа тролейбусів обірвалася на Lexus: подробиці;

Патрульні Дніпра виявили мотоцикл, який розшукує Інтерпол;

На Дніпропетровщині планують перейменувати три райони: нові назви

2024-04-12 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин