Війна в Україні
Політика
У Запоріжжі відновили доступ до держреєстрів

У Запоріжжі відновили доступ до держреєстрів

Для користувачів Запоріжжя та всієї території Запорізького району (Запорізька обл.) відновили доступ до Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України.

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на Міністерство юстиції у Фейсбуці, посилаючись на ДП «Національні інформаційні системи».

«У зв’язку із оновленням переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії, або тимчасово окупованих російською федерацією, з 11.03.2023 відновлено доступ для користувачів Запоріжжя та всієї території Запорізького району до Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України», - ідеться у повідомленні.

Уточнюється, що перелік оновлений відповідно до наказу Мінреінтеграції від 9 березня 2023 року №84.

Раніше в НАІС поінформували, що з огляду на включення всієї території Запорізького району до переліку територій, на яких ведуться активні бойові дії, відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, припинений доступ користувачів Запоріжжя та всієї території Запорізького району до Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України.

На початку березня Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до керівника Запорізької ОВА для реагування на цю ситуацію та інформування профільного Міністерства щодо додержання прав людини і громадянина в області.

Читайте також: Двоє загиблих та пʼятеро постраждалих: ситуація в Дніпропетровській області станом на 16 березня;

2023-03-16 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин