Події
У Запоріжжі вдруге ліквідували гральний заклад, який намагався відновити підпільну діяльність

У Запоріжжі вдруге ліквідували гральний заклад, який намагався відновити підпільну діяльність

Впродовж минулого року запорізькі слідчі зареєстрували 17 кримінальних проваджень, відкритих за фактами зайняттям гральним бізнесом. Один із таких закладів повторно розпочав незаконну діяльність на території Олександрівського району міста.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

31 січня правоохоронці провели санкціонований обшук у вищевказаному гральному залі. Виявилось, що він функціонував із дотриманням заходів суворої конспірації, був оснащений системою відеонагляду, що надавало доступ до ігор лише перевіреним клієнтам. Порушники повторно обладнали ігрові місця комп’ютерною технікою, через програмне забезпечення якої відбувались азартні розваги.

В результаті обшуків було вилучено більше десятка одиниць комп’ютерної техніки, касовий апарат, 17 флешнакопичувачів, три мобільні телефони, понад 5 тисяч гривень, а також 4 пластикові ємності із сурогатним алкоголем.

Зазначається, що крайній раз правоохоронці вилучали техніку з цього закладу лише у грудні минулого року.

Відносно адміністраторки зали, яка на момент візиту правоохоронців знаходилась в приміщенні, дільничний офіцер поліції склав адміністративний протокол за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) КУпАП.

Читайте також:

Поліцейські Кривого Рогу розшукують 27-річну Вікторію Куропятник з її неповнолітньою 4-річною дочкою Ангеліною Макаренко;

У Дніпрі поліція затримала чоловіка за вбивство 11-річної дівчинки;

У Кривому Розі під час пожежі надзвичайники врятували 6 осіб, із них 3 дитини

2024-02-01 21:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин