Війна в Україні
Події
У Запоріжжі трьох росіян та мешканця Кавказу примусово видворили з України

У Запоріжжі трьох росіян та мешканця Кавказу примусово видворили з України

Поліціянти Запоріжжя виявили чотирьох іноземців, які порушили правила перебування в Україні. Мова про трьох росіян та одного мешканця Казахстану. Про це повідомили у ГУНП у Запорізькій області.

Росіянки 56-ти та 25-ти років прибули в нашу країну напередодні повномасштабного вторгнення та не виїхали у встановлений термін. У нелегальному становищі вини оселились у Запоріжжі.

Ще один росіянин мав намір виїхати на тимчасово окуповану територію України. 49-річного чоловіка виявили на пункті пропуску при здійсненні цільових профілактичних заходів. Термін його посвідки на право перебування в країні сплив, порушник вирішив повернутися до себе через ТОТ.

61-річний представник Кавказького регіону понад рік жив в Україні.

«Поліцейські спільно з колегами з Управління Державної міграційної служби в області ініціювали видворення іноземців-порушників.

На виконання рішень про примусове повернення та видворення співробітники Управління міграційної поліції ГУНП в Запорізькій області спільно із працівниками УДМС області доставили всіх порушників міграційного законодавства до прикордонного пункту пропуску Могильов-Подільський та примусово відправили до країн походження», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Кривому Розі вогнеборці врятували 83-річну жінку з задимленної квартири;

У Кам’янському чоловік жорстоко вбив пенсіонерку та пограбував її квартиру: рішення суду;

Сплять на підлозі без постільної білизни: на Дніпропетровщині суд розглянув справу несумлінної матері;

2022-11-10 13:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин