Події
Життя
Кримінал
У Запоріжжі судитимуть чоловіка за домашнє насильство над матір’ю

У Запоріжжі судитимуть чоловіка за домашнє насильство над матір’ю

66-річна жінка терпіла системні знущання з боку агресивного сина, який своєю поведінкою створював загрозу для її здоров’я. Врешті-решт суд заборонив йому впродовж трьох місяців наближатися на відстань менше 100 метрів до місця проживання матері. Але чоловік проігнорував рішення суду.  Втім, він і раніше неодноразово порушував закон. За останні півроку правопорушника чотири рази притягували до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування). 

Через 3 дні після винесення судового рішення про тимчасове обмеження, він знов прийшов до будинку матері, голосно кричав та стукав у вікна, чим знову налякав її. Нещасна жінка знову була змушена звернутись за допомогою до поліції.

Така поведінка стала підставою для притягнення його до відповідальності за вчинення кримінального правопорушення. Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершене, і обвинувальний акт відносно фігуранта скеровано до суду. За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Читайте також: 

Поїхав з місця ДТП: У Дніпрі знову скоєно наїзд на пішохода;

Сили протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України знищують російські дрони-камікадзе: ВІДЕО.

2023-03-31 16:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин