Війна в Україні
Події
Життя
У Запоріжжі скоротили комендантську годину та змінили правила продажу алкоголю

У Запоріжжі скоротили комендантську годину та змінили правила продажу алкоголю

У Запоріжжі та на території громад Запорізького району скоротили комендантську годину. Тепер вона діє з 00:00 до 05:00. Крім того, на сайті Запорізької обласної військової адміністрації опубліковано наказ про зміну часу продажу алкоголю.

Відповідний наказ зʼвився на сайті Запорізької ОДА ще 3 квітня, однак тільки вчора, 9 квітня, представники влади підтвердили дану інформацію.

Таким чином, у Запоріжжі та на території громад Запорізького району комендантська година починається о 00:00 і закінчується о 05:00. На іншій території Запорізької області, не враховуючи захоплені ворогом території, комендантська година триває з 23:00 до 05:00. 

Крім того, на сайті Запорізької обласної військової адміністрації опубліковано наказ про зміну часу продажу алкоголю. Згідно з документом, суб’єктам господарювання дозволено продавати алкогольні та слабоалкогольні напої з 10:00 до 21:00.

Також продовжено заборону на продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям та людям, які одягнені у військову форму, мають зброю або спеціальні засоби.

Читайте також:

Виправдовували збройну агресію РФ проти України: Викрито діяльність чергових колаборантів на Дніпропетровщині;

Цільова мобілізація в Україні: хто під неї підлягає під час війни;

Публічно демонстрував заборонений спадок бабусі: у Кривому Розі покарали чоловіка

2023-04-10 20:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин