Події
Життя
У Запоріжжі припинено незаконну діяльність мережі гральних закладів із щомісячним доходом у понад 1 млн грн

У Запоріжжі припинено незаконну діяльність мережі гральних закладів із щомісячним доходом у понад 1 млн грн

Слідство встановило, що з літа 2022 року в орендованих приміщеннях у різних районах Запоріжжя працювала мережа підпільних гральних закладів. Її діяльність організували та забезпечували семеро місцевих мешканців.

Послуги з азартних ігор надавали за відсутності відповідних ліцензій через персональні комп’ютери із встановленим доступом до онлайн-казино, ігрові автомати та інші гральні атрибути. Щоб отримати доступ до гри, відвідувачі попередньо телефонувати та домовлялися щодо візиту. Для заохочення гравців їх безкоштовно пригощали напоями та надавали можливість грати в борг.

Склад для забезпечення потреб у заміні обладнання було обладнано ще в одному нежитловому приміщенні на території Хортицького району. Дохід одного грального закладу становив близько 300 тис. грн на місяць.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронцями вилучено понад 230 комп’ютерів та більше 200 моніторів, 22 гральних автоматів, відеореєстратор, Wi-Fi роутер, касові апарати, чорнові записи щодо відвідувачів та про отримані прибутки. 

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури припинено діяльність 8-х нелегальних гральних закладів, які, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу», надавали доступ до азартних ігор (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Наразі проводяться необхідні слідчі дії, встановлюються особи, причетні до організації забороненої законом діяльності. 

Досудове розслідування триває, вилучена техніка буде досліджена шляхом проведення судових експертиз. 

Читайте також: 

У Марганці чоловік впав у шахту ліфта: його рятують лікарі;

Через паводок частині області відключають світло;

У Новомосковському районі чоловік затримав злодія, який грабував машину.

2023-04-20 13:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин