Події
Кримінал
У Запоріжжі поліція затримала 20-річного чоловіка, який вбив сусіда деревʼяною палицею

У Запоріжжі поліція затримала 20-річного чоловіка, який вбив сусіда деревʼяною палицею

17 вересня близько 23:55 до поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про те, що в приміщенні гуртожитку під час реанімаційних заходів помер чоловік, якому були спричинені тілесні ушкодження. На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи територіального підрозділу поліції та судово-медичний експерт.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Запорізькій області.

За даними слідства, близько 22:40 17 вересня додому в гуртожиток повернувся 20-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. В цей час двері до загального коридору на поверсі були зачинені. Чоловік почав стукати. Відкрити йому двері вийшов 52-річний сусід. Між чоловіками виникла сварка. Молодший схопив дерев’яну палицю та став бити нею опонента, в результаті чого потерпілий отримав численні травми голови, зокрема відкритий перелам кісток лицьового черепа. Медики не змогли врятувати чоловіка, і під час реанімаційних заходів він помер.

Нападника затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу. Найсуворіша санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк до десяти років.

Читайте також:

Коригував удари по критичній інфраструктурі: у Дніпрі затримано інформатора фсб рф;

В Україні зростуть ціни на цигарки: коли та на скільки;

5 років позбавлення волі за крадіжку велосипеда: у Кривому Розі суд виніс вирок крадію

2023-09-19 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин