Кримінал
Події
У Запоріжжі поліцейські вилучили контрафактні цигарки та алкоголь на суму понад 216 тисяч гривень

У Запоріжжі поліцейські вилучили контрафактні цигарки та алкоголь на суму понад 216 тисяч гривень

Під час відпрацювання Комунарського району правоохоронці виявили місце збуту безакцизних цигарок та заклад громадського харчування, де містянам продавали на розлив фальсифіковану алкогольну продукцію. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

30 вересня працівники поліції провели два обшуки у ймовірних місцях збуту фальсифікованої алкогольної та контрафактної тютюнової продукції. Під час заходів в одному з кіосків правоохоронці виявили та вилучили понад 2100 пачок безакцизних і майже 1660 пачок тютюнових виробів із сумнівними марками акцизного податку. Вартість вилученої продукції складає близько 208 тисяч гривень.

Інший факт незаконного обігу підакцизних товарів того ж дня задокументували в закладі громадського харчування. Під час обшуку в приміщенні кафе правоохоронці виявили понад 40 пляшок із рідинами невідомого походження з характерним запахом етилового спирту, а також цигарки без марок акцизного податку. Всього вилучено 56 літрів сурогатних напоїв та 66 пачок тютюнових виробів на суму близько 8700 гривень.

Наразі вживаються заходи щодо накладення арешту на тимчасово вилучене майно та встановлюються особи, причетні до нелегального бізнесу.

Читайте також:

У Дніпрі завершили досудове розслідування у справі ґвалтування чоловіком трьох дітей: обвинуваченому загрожує довічне ув’язнення;

В Україні вперше виплатять винагороду викривачу корупції;

На Запоріжжі у результаті пожежі у власному будинку загинула матір із дитиною

2023-10-03 12:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин