Події
Кримінал
У Запоріжжі поліцейські розкрили два пограбування на зупинках громадського транспорту

У Запоріжжі поліцейські розкрили два пограбування на зупинках громадського транспорту

До чергової частини відділу поліції № 2 ЗРУП ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевої мешканки про пограбування її 14-річного сина. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група територіального відділу поліції. Про це повідомляє zp.npu.gov.ua.

Неповнолітній перебував на зупинці громадського транспорту на вулиці Поштовій, до нього підійшов дорослий чоловік. Він заговорив із хлопцем, а потім раптом вихопив у нього з рук мобільний телефон та швидко втік, не зважаючи на крики про допомогу.Зловмисником виявився 30-річний місцевий чоловік, який раніше неодноразово вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

До чергової частини відділу поліції № 3 надійшло повідомлення від 25-річної жінки про її пограбування. На трамвайній зупинці до потерпілої наблизився незнайомець, вихопив із кишені її куртки мобільний телефон та зник у темряві.

«Завдяки небайдужим громадянам оперативники затримали грабіжника неподалік від місця події. Виявилось, що 35-річний фігурант не вперше порушує закон - раніше його притягували до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайських дій. Викрадений мобільний телефон поліцейські повернули потерпілій», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

На Дніпропетровщині через пожежу 31-річний чоловік отримав опіки;

Служба автомобільних доріг готова до сюрпризів погоди;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 18 листопада;

2022-11-18 16:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин