Події
У Запоріжжі під час пожежі надзвичайники евакуювали 6 людей, з них 1 дитину з інвалідністю

У Запоріжжі під час пожежі надзвичайники евакуювали 6 людей, з них 1 дитину з інвалідністю

17 листопада о 9:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерхівці одного із районів міста Запоріжжя. 

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що у квартирі на другому поверсі горять домашні речі та меблі на загальній площі 40 кв.м. 

Під час пожежі надзвичайники, застосовуючи кисневі маски, евакуювали з осередку небезпеки 6 людей, з них одну дитину з інвалідністю. Також, допомогли винести на свіже повітря домашніх тварин. Одну жінку передали лікарям швидкої, інші від допомоги відмовилися.

Складність гасіння полягала в тому, що вогонь поширився усією квартирою, в якій розміщувалося багато легкозаймистих речей. Через це утворилася сильна задимленість. 

Рятувальникам вдалося оперативно ліквідувати загоряння та запобігти розповсюдженню вогню на сусідні квартири. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах на стисненому повітрі. 

Як з’ясувалося, в ході попереднього розслідування, власниця оселі увімкнула електрообігрівач в кімнаті, і паралельно з цим - електричний чайник на кухні. У результаті перенавантаження мережі обігрівач загорівся. 

За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Запорізькі поліцейські доставили до лікарні мешканку Преображенки, яка потребувала негайної допомоги;

У полоні росіян перебувають майже 4500 українців – Мінреінтеграції;

Поліція Дніпра продовжує розшук 44-річного Андрія Лебеда: подробиці.

2023-11-18 11:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин