Політика
Кримінал
У Запоріжжі міграційна поліція видворила кримінального білоруса з України

У Запоріжжі міграційна поліція видворила кримінального білоруса з України

Правоохоронці забезпечили видворення громадянина Білорусі, який звільнився після відбування покарання за скоєння тяжкого злочину з пенітенціарної установи області. 

Уродженець республіки Білорусь, 1975 року народження, наприкінці 2015 року був засуджений до 7 років позбавлення волі за скоєння розбійного нападу з проникненням у приміщення одного з закладів міста Харкова.  Чоловік відбував покарання на території Запорізької області в державній установі «Біленківська виправна колонія (№99)».

29 липня закінчився термін ув’язнення і він звільнився з пенітенціарної установи. Іноземця «зустріли» працівники  Управління міграційної поліції ГУНП в Запорізькій області. 

Співробітники поліції супроводили чоловіка до Управління державної міграційної служби, де відносно нього було складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Враховуючи, що громадянин іншої країни не має жодних підстав для подальшого перебування в Україні, відповідно до вимог чинного законодавства, а також, з метою недопущення вчинення іноземцем інших кримінальних правопорушень, прийнято рішення про його примусове повернення до країни походження - Білорусі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Поліцейські в Жовтих Водах затримали харків‘янина, який за $4 тис. зробив український паспорт для росіянина;

Верховна Рада прийняла законопроект, який звільняє від мобілізації нову категорію осіб;

Через неналежний стан бомбосховищ відкрито 6 судових проваджень.

2022-07-30 10:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин