Події
У Запоріжжі двоє літніх людей загинули внаслідок ДТП: водії збили пенсіонерів на переходах

У Запоріжжі двоє літніх людей загинули внаслідок ДТП: водії збили пенсіонерів на переходах

За минулу добу у Запоріжжі внаслідок ДТП загинули два пенсіонери. В обох випадках пішоходи перетинали проїжджі частини в темну пору доби на нерегульованих пішохідних переходах.

Як повідомляє ГУНП в Запорізькій області, вчора, 14 жовтня близько 19:00 на проспекті Соборному в Олександрівському районі Запоріжжя 40-річний водій автомобіля Volkswagen, здійснюючи рух по проспекту Соборному зі сторони вулиці Запорізької скоїв наїзд на чоловіка, який перетинав проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок аварії 61-річний чоловік помер в кареті швидкої допомоги. Експертиза показала, що був тверезий.

Інше ДТП за участі пішохода трапилося 15 жовтня близько 06:00 ранку в Шевченківському районі міста. 35-річний водій автомобіля «Chevrolet» скоїв наїзд на чоловіка, який перетинав вулицю Чарівну на переході, що не регулюється. Від отриманих травм 74-річний потерпілий загинув на місці аварії. Експертиза показала, що керманич був тверезий.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаних подій, із проханням відгукнутись та звернутись за телефонами: 098-590-65-92 або 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Запасайтесь часом: На залізничному вокзалі в Дніпрі встановлять металодетектор;

Напряму не зустрічався з замовниками: В Дніпрі затримали організатора нелегального виїзду ухилянтів за кордон;

Отримували мільйон щомісяця: у Кривому Розі припинено діяльність наркоугруповання

 

2022-10-15 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин