Війна в Україні
Троє загиблих та 7 поранених: Прокуратура розслідує нічний та ранковий обстріли російськими ракетами Запорізького району

Троє загиблих та 7 поранених: Прокуратура розслідує нічний та ранковий обстріли російськими ракетами Запорізького району

Сьогодні, 26 січня, о 3:40 російські військові із ЗРК С-300 нанесли 2 ракетні удари по об‘єкту критичної інфраструктури в Запорізькому районі (Запорізька обл.). Попередньо 3 людини загинуло, ще 7 поранено. Руйнувань зазнали технічне обладнання та споруди. Після вибуху на території підприємства сталася пожежа, яка наразі ліквідована.

Про це повідомляє прокуратура Запорізької області.

Також близько 10:00 під час проведення активних слідчих дій та пошуково-рятувальної операції на місці події відбувся повторний ворожий обстріл цього інфраструктурного об'єкта.  За попередніми даними постраждалих немає. 

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.

Читайте також: У Павлограді біля супермаркета сталася різанина;

2023-01-26 15:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин