Кримінал
Тікав від прикордонників та впав у 10-метровий обрив: На Закарпатті затримали ухилянта з Запорізької області

Тікав від прикордонників та впав у 10-метровий обрив: На Закарпатті затримали ухилянта з Запорізької області

Вчора, 5 січня, ввечері на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону разом із ДСНСниками рятували військовозобов’язаного, який впав з обриву. Чоловік з Запорізької області намагався втекти від охоронців кордону, а сам кордон перетнути річкою Тиса. В очевидь, не знав, що з неї вже дістали 12 потопельників…

Про це повідомляє ДПСУ.

Прикордонний наряд відділення «Солотвино» виявив поблизу кордону чоловіка, який хотів незаконно потрапити до Румунії. Не бажаючи зустрічі із охоронцями держрубежу, невідомий спробував накивати п’ятами, проте далеко утекти не зміг, далися взнаки незнання місцевості та темний час доби.

Вже на перших хвилинах «перегонів» із прикордонниками, утікач оступився та впав у 10-метровий обрив, з якого не зміг вибратися самотужки.

Після невдалих спроб допомогти постраждалому, прикордонники викликали на допомогу рятувальників та бригаду швидкої допомоги.

Чоловіка дістали з урвища. На щастя, значних ушкоджень він не зазнав.

У ході з’ясування обставин правопорушення, утікач зізнався прикордонникам у своїх намірах незаконно перетнути кордон річкою Тиса. Сам чоловік прибув на Закарпаття із Запорізької області.

Стосовно правопорушника склали адмінпротокол, справу скерували до суду, а самого втікача вже невдовзі передадуть до обласного відділу комплектування.

 

Читайте також: ЗМІ: 40% українців хочуть, щоб проросійські депутати зникли з ВР, - соцопитування;

15-та армія світу б’є другу: Україна стрімко піднялась у рейтингу армій світу;

2023-01-06 11:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин