Війна в Україні
Кримінал
Тікав у Молдову, але впав у 3-метровий рів: На Одещині прикордонники врятували ухилянта з Запорізької області

Тікав у Молдову, але впав у 3-метровий рів: На Одещині прикордонники врятували ухилянта з Запорізької області

Вчора, 17 січня, ввечері прикордонникам Білгород-Дністровського загону повідомили, що поблизу кордону чутно крики про допомогу. На місці прикордонний наряд відділу «Старокозаче» виявив чоловіка, що виглядав з інженерного рову та благав витягнути його.

Про це повідомляє ДПСУ.

Правоохоронці одразу допомогли чолов’язі вибратися.

Незаконно перетнути кордон на Одещині, ризикуючи життям, вирішив мешканець Запорізької області. Наляканий і розгублений, він розповів, що збирався незаконно дістатися Республіки Молдова, через обмеження у перетинанні кордону. Проте, втрапити у «пастку» він не розраховував.

Українець пояснив, що за трансфер поближче до кордону заплатив невідомому 3 тис. доларів. Далі, прямуючи у напрямку українсько-молдовського кордону в обхід пунктів пропуску, він в темряві впав у рів, який прикордонники обладнали як інженерне загородження. Звідти не зміг вибратися самотужки, оскільки глибина рову подекуди сягала 3 м. У темряві чоловік почув, що у рів затікає вода. 44-річний правопорушник зізнався – зрозумівши, що потрапив у халепу – дуже злякався та почав кликати на допомогу.

Наразі за спробу незаконного перетинання кордону правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності.

Читайте також: Працюють в години пік: Сьогодні, 18 січня, в Дніпрі перевозять пасажирів технічні рейси електротранспорту;

2023-01-18 09:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин