Кримінал
Події
Скинув труп у колодязь: на Запоріжжі затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві товариша

Скинув труп у колодязь: на Запоріжжі затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві товариша

Місцевий житель під час вживання алкогольних напоїв посварився з приятелем та наніс йому кілька ударів ножем, від яких той помер. Зловмисник викинув труп у колодязь та замаскував сліди злочину і втік. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

19 вересня на спецлінію 102 звернулась стривожена жінка із повідомленням про те, що її брат, мешканець Оріхова, майже тиждень не виходить на зв’язок.

Правоохоронці розпочали пошуки зниклого – опитали знайомих, встановили коло спілкування, ретельно обстежили його домоволодіння та навколишню територію. На одному з сусідніх подвір’їв у колодязі виявили труп чоловіка.

У результаті слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили обставини його загибелі та безпосереднього фігуранта злочину. Ним виявився 47-річний раніше судимий місцевий житель.

Як виявилось, 11 вересня під час застілля між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого гість спочатку вдарив опонента в обличчя. Потім ножем наніс декілька ударів йому в шию і ліг спати. Наступного дня, коли виявив труп, загорнув його у ковдру та скинув у колодязь, розташований на території сусіднього домоволодіння. Після цього приховав сліди злочину та залишив місце події.

Оперативники швидко встановили місцезнаходження фігуранта та затримали його на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:

Наїхав на собаку та покинув місце події: патрульні Кривого Рогу затримали водія;

Дніпропетровщина зайняла перше місце за кількістю резонансних екологічних правопорушень;

У Новокодацькому районі Дніпра зайнявся автомобіль

2023-09-20 21:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин