Кримінал
Події
Сімейні сварки з загиблими та постраждалими: у Запоріжжі затримали двох нападників

Сімейні сварки з загиблими та постраждалими: у Запоріжжі затримали двох нападників

Один із інцидентів стався в Шевченківківському районі міста, інший – у Вільнянську. В обох випадках конфлікти між родичами виникли під час вживання алкогольних напоїв. У результаті сутичок постраждалі отримали колото-різані рани, один із них помер у лікарні. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

24 вересня близько 14:20 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про спричинення ножового поранення чоловіку.

Правоохоронці встановили, що під час спільного вживання алкогольних напоїв між вітчимом та пасинком відбувся конфлікт. Старший з чоловіків схопився за ніж та вдарив ним опонента в живіт. У результаті події 39-річний потерпілий помер у лікарні.

Цього ж дня у Вільнянську поліцейські зафіксували ще один випадок, коли розпиття спиртних напоїв закінчилося конфліктом між співмешканцями. Сварка відбулась на ґрунті ревнощів. У якості аргументів 56-річна жінка вирішила використати кухонний ніж, яким вдарила у груди чоловіка. З тілесними ушкодженнями 38-річного громадянина було госпіталізовано до лікарні.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація - ч.ч. 1, 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обох зловмисників затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Читайте також:

Пішов купатися та зник: у Дніпропетровській області водолази-рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка;

У Дніпрі з 27 вересня деякі автобусні маршрути змінять напрямок руху: подробиці;

Допомагав ухилянтам втекти за кордон за 4,5 тис. доларів США: у Дніпрі перед судом постав організатор незаконної схеми

2023-09-26 11:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин