Події
Життя
Розбійні напади на поштове відділення та АЗС: у Запоріжжі викрито двох місцевих мешканців

Розбійні напади на поштове відділення та АЗС: у Запоріжжі викрито двох місцевих мешканців

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя викрито двох громадян, причетних до вчинення розбійних нападів на території Комунарського району Запоріжжя.  

Наразі чоловікам повідомлено про підозри в розбоях, а одному з них – ще й у незаконному придбанні, зберіганні, боєприпасів без дозволу.  

Слідством встановлено, що раніше судимі особи вчинили низку озброєних нападів на місця сервісного обслуговування громадян.  

Так, наприкінці березня 2023 року об’єктом один із них вчинив пограбування  поштового відділення. Замаскувавши обличчя, 32-річний чоловік проник до  приміщення пошти, повалив оператора на підлогу, та із застосуванням фізичної сили зв’язав йому руки. Потім забрав добову виручку з каси та іншу готівку із сейфа.

За аналогічною схемою на початку квітня 2023 року вчинено злочин двома особами. Раніше судимий 30-річний місцевий мешканець разом із невстановленою слідством особою потрапили до приміщення автозаправної станції. Погрожуючи працівнику АЗС зброєю, вимагали віддати гроші. Заволодівши 17 тис. грн та талонами на пальне, вони залишили місце злочину.

Під час санкціонованих обшуків за місцями мешкання одного з підозрюваних вилучено боєприпаси та інші речові докази.

Вказані особи затримані у порядку ст. 208 КПК України. 

Слідство у кримінальних провадженнях триває, встановлюється причетність нападників до вчинення цих злочинів за попередньою змовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Лобове зіткнення: внаслідок ДТП у Нікопольському районі загинуло двоє чоловіків;

Висловив власну думку — за ґрати: українців пропонують карати за критику влади;

Росіяни обстріляли Запоріжжя та область.

2023-05-03 14:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин