Події
Війна в Україні
Росіяни знову обстріляли частину Запорізької області

Росіяни знову обстріляли частину Запорізької області

 

За минулу добу, 20 березня, російські загарбники обстріляли ряд населених пунктів у Запорізькій області. Постраждали Гуляйполе, Чарівне, Ольгівське, Новоандріївка, Новоданилівка, Малинівка, Червоне, Плавні, Залізничне, Мала Токмачка, Білогір'я, Преображенка, Зелений Гай, Затишшя, Кам'янське, Степове. Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

До військової адміністрації надійшло 13 повідомлень про руйнування осель мирних мешканців та об’єктів інфраструктури.

Крім ведення обстрілів, росіяни продовжують облаштовувати шпиталі для своїх поранених. Їх стає все більше вздовж лінії зіткнення.

«Так, в населеному пункті Розівка тимчасово окупованої території Запорізької області, в будівлі місцевої лікарні розташовано один з таких закладів окупантів. За минулу добу туди привезли близько 50 важкопоранених військовослужбовців армії рф. Також, в населеному пункті Високе Запорізької області, окупанти облаштували шпиталь в будівлі місцевої школи. Туди, протягом 19 березня було завезено велику кількість важкопоранених. Для цього ворог використовував 4 медичних вантажівки на базі автомобіля КАМАЗ», - зазначили в обласній військовій адміністрації.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Пішов рибалити і не повернувся: на Павлоградщині виявили загиблого чоловіка у річці;

У Тернівці знайшли непритомного чоловіка з судомами на вулиці;

У Кривому Розі чоловіка придавило великим деревом;

 

 

2023-03-21 09:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин