Війна в Україні
Події
Кримінал
Росіяни обстріляли Запоріжжя та область

Росіяни обстріляли Запоріжжя та область

На Запорізькому напрямку росіяни зосереджують зусилля на утриманні зайнятих рубежів. І при цьому йде терор мирних людей. Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів Запоріжжя, Гуляйполе, Новоданилівка, Чарівне, Малі Щербаки, Новоіванівка, Кам'янське, Оріхів, Новоданилівка, Новоандріївка, Мала Токмачка, Темирівка, Полтавка, Малинівка, Ольгівське, Кам'янське, Степове», - зазначають в ОВА.

Люди залишили 29 повідомлень про руйнування будинків,  квартир та об’єктів інфраструктури.

 

«Знову під прицілом ворожих ракет опинилися мирні будинки одного з приватних секторів міста. В результаті атаки один будинок зруйновано повністю, два мають сильні ушкодження, ще у близько 40 вибито вікна та пошкоджено покрівлі.

Дякувати Богу, обійшлося без жертв і травмованих.

На місці з ночі працюють міська аварійно-рятувальна служба, «Запоріжремсервіс» та волонтери. Якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, повідомляйте про це на 15-80 (зі стаціонарних) або за номерами (061) 787 15 80; (050) 414 15 80; (067) 656 15 80», - написав секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі BMW на смерть збила чоловіка;

У Запоріжжі поліцейським довелося нести закривавленого чоловіка;

У Дніпрі водій «Toyota» збив жінку: потерпілу госпіталізовано до лікарні;

2023-05-03 10:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин