Війна в Україні
Події
Кримінал
Росіяни масовано обстріляли село у Запорізькій області

Росіяни масовано обстріляли село у Запорізькій області

 

Близько 22:05 10 травня окупанти масовано обстріляли селище у Запорізькому районі. Почали горіти 5 будинків, ще 6 пошкоджені. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Постраждало 5 людей. Двоє – працівники швидкої. Пошкоджено також два авто медиків. Під час гасіння пожежі була врятована жінка в одному з будинків.

«Від ГУ ДСНС залучалося 48 рятувальників та 9 одиниць техніки, від МПО Кушугум - 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки, від газової служби - 6 чоловік та 2 одиниці техніки, також на місці залучалися співробітники поліції та швидкої допомоги», - зазначили у ДСНС.

У Запорізькій ОВА уточнили, що за минулу добу було 70 обстрілів області. У 20 населених пунктах є руйнування. 60 разів росіяни били артилерією, 5 з реактивних систем залпового вогню. Було 3 авіаційні удари і 1 ракетний, 1 атака з БПЛА.

«Понівечено приватні будинки, автівки, майно жителів, соціальні заклади та комунальні мережі в Гуляйполі, Оріхові, Степногірську та навколишніх селах.

З РСЗВ ворог масовано атакував Малокатеринівку, де 8 людей постраждали від касетних снарядів. Троє з них - працівники швидкої допомоги, які прибули на виклик. Поранення отримали й місцеві жителі - три чоловіка та дві жінки. Їм надається вся необхідна допомога», - уточнили в ОВА.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

В Україні обмежили музику у громадському транспорті;

Бив ножем у груди та голову: у Нікополі у гуртожитку напали на чоловіка;

Сезон розпочато: у Старих Кодаках рятувальники виловили у будинку змію;

 

 

2023-05-11 10:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин