Життя
Рятування під обстрілами: За 2 дні співробітники ДСНС відбуксували понад 500 автівок на «дорозі життя» в Кам'янському на Запоріжжі

Рятування під обстрілами: За 2 дні співробітники ДСНС відбуксували понад 500 автівок на «дорозі життя» в Кам'янському на Запоріжжі

Вчора, 2 серпня рятувальники ДСНС в Запорізькій області продовжили допомагати громадянам, які внаслідок негоди опинилися у пастці на об'їзній ґрунтовій дорозі у с. Кам'янське (Василівський район). Це – «Дорога життя», якою тисячі громадян, рятуючись від війни, їдуть до Запоріжжя.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Запорізькій області. Відео з місця події можна подивитись тут.

Співробітники ДСНС задіяли для оперативного реагування 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. Рятувальна операція тривала майже 12 годин під постійними ворожими обстрілами.

Фахівці Служби порятунку, ризикуючи власним життям, відбуксували за допомогою тягачів 50 вантажівок, автобусів, мікроавтобусів, у яких перебували зокрема діти та літні люди.

Деякі вантажні автомобілі доводилося витягати, використовуючи декілька одиниць спецтехніки водночас. Також на тверде автомобільне покриття рятувальники супроводили понад 250 легковиків.

Загалом, починаючи з 1 серпня, співробітники ДСНС відбуксували близько 100 вантажних автомобілів та 450 легкових автотранспортних засобів.

Читайте також: 130 тис. грн. за непризов за мобілізацією: ДБР затримало військового посадовця Дніпровського РТЦК та СП за хабар;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 3 cерпня;

В Кривому Розі у волонтера намагалися вкрасти машину: подробиці;

Підсів в авто та зірвав сумку: подробиці пограбування місцевої жительки у Дніпрі.

2022-08-03 17:00:00
true
Відео Дня








Архів Новин