Кримінал
Пропонував 8-14-річним дівчатам зустріч для інтиму: В Запоріжжі поліція затримала чоловіка за створення дитячої порнографії

Пропонував 8-14-річним дівчатам зустріч для інтиму: В Запоріжжі поліція затримала чоловіка за створення дитячої порнографії

Правоохоронці встановили, що 39-річний чоловік одержував доступ, зберігав та розповсюджував дитячу порнографію. Також фігурант у соцмережах і месенджерах листувався із 8-14-річними дівчатами та схиляв їх до створення відвертих світлин. Крім зазначеного, він пропонував дітям зустріч для інтимного зв'язку.

Про це повідомляє Кіберполіція України. Відеосюжет можна подивитись тут.

На техніці фігуранта виявлено понад 400 фото- та відеоматеріалів із дитячою порнографією.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301-1 ККУ. За вказані дії фігуранту може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо додаткової кваліфікації за ст. 156 ККУ.

«Закликаємо батьків пояснювати дітям про наслідки спілкування з незнайомцями, зокрема на інтимні теми. Зловмисники часто маніпулюють довірою дітей, вимагаючи відверті світлини. Найчастіше погрожують оприлюднити інтимні матеріали та надалі у такий спосіб шантажують неповнолітніх для реалізації інших злочинних намірів», - пише поліція.

Читайте також: Нещасний випадок у Дніпрі: двоє хлопців випали з 9-го поверху;

2022-08-05 14:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин