Події
Продавала заборонені товари в період воєнного стану: запорізькі поліцейські вилучили 2000 літрів алкоголю та 410 пачок цигарок

Продавала заборонені товари в період воєнного стану: запорізькі поліцейські вилучили 2000 літрів алкоголю та 410 пачок цигарок

Мешканка Пологівського району здійснювала реалізацію алкоголю в період воєнного стану на території, яка підпадає під дію заборони такої торгівлі. Жінку притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Запорізькій області.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що мешканка одного з сіл Преображенської об' єднаної територіальної громади порушує законодавство та, незважаючи на заборону, здійснює реалізацію «з рук» алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

2 серпня працівники поліції зафіксували факт продажу 52-річною жінкою горілки. Відносно порушниці складено адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Крім того, правоохоронці вилучили: понад 440 літрів алкогольних напоїв, 677 літрів слабоалкогольних напоїв, 779 літрів пива та 410 пачок цигарок.

Читайте також:

Сприяв ворогу в налагодженні залізничного сполучення окупованої території Запорізької області: повідомлено про підозру керівнику окупаційної «залізниці рф» в Енергодарі;

Постраждалі від торгівлі людьми мешканці Дніпропетровщини можуть отримати безкоштовну допомогу;

Побив знайомого палкою та камінням і втік: криворізькі поліцейські затримали 39-річного підозрюваного

2023-08-03 15:30:00
true
Відео Дня








Архів Новин